antuk

poll abot moto ne
sedilit-sedilit manggut ga sadar
telung detik sing merem
roso ne iso koyo wes telung jam

ora nyadar wes jam sewelas
browser ku isih kuwi2 wae isine

sesuk ono loro acara
pas bareng jam e
dolan plesiran
utawi lanjut e tanggunggan
wuadoh gusti
angel e ku arep milih

utak-utik python
panganan anyar
gampang2 susah

qt malah menggiurkan
its like so easy
tapi
yo embuh yoh

heh…boso jowo ne kok ganti
check..check…setunggal kaleh tigo…dicoba
…sound checked

tombo antuk paling mujarab kih turu
tapi nek isih pengen melek
kopi secangkir rong cangkir yoh gawe pengen

wes jan
dasar menungso
mau bar wae mangan
saiki wes ngeleh maneh
ngeleh mejo wae kih malahan

si bhe pm bar soko malem mingguan
jaluk diciprati bayar utangan e lukijo
tak unek ke
ciprati pejuh gelem po

huusss…saru

…ngelindur

zzz

Advertisements

~ by kidKae on March 15, 2008.

One Response to “antuk”

  1. owalah,,wes jan ge ngomg opo toh mas..?? ngntuk ya bubu aj..
    he2x..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: